Herfstsoep!

Vandaag waren we al vroeg op de baan. We gingen op bezoek bij mijn lieve, oude moeder die in Antwerpen woont. Op de heenweg genoot ik van het feit dat ik wérd gereden: dochterlief nam achter het stuur plaats. Leuk dat ze mee ging, op bezoek bij haar Belgische oma! Vrouwlief was er ook bij – die ging op bezoek bij haar Belgische schoonmoeder :-)!

Het was zonnig en warm in Antwerpen. We lunchten heerlijk (verzorgd door schoonzus E; broer P schoof aan) en babbelden de middag weg. Dochterlief nam halverwege de middag de trein terug naar huis, in Giessen (D). Wij vertrokken omstreeks vijf uur. Voor we de snelweg opreden, wilde ik nog tanken in Burcht. We verzeilden in een koers (wielerwedstrijd) en moesten omrijden om bij het tankstation te komen. Maar ten slotte wendde ik de neus van onze onvolprezen i30 noordwaarts en koersten we onder een zonnig uitspansel naar huis. We draaiden de hele weg Her Majesty, Marrakesh Express…

We zagen het al toen we Alkmaar naderden: zeemist! Ik grapte tegen vrouwlief dat onze tuin vast in de mist lag – ik had het goed! Ten noorden van de Huiswaarderweg verdween de zon geregeld achter pluizige mistflarden… Nu is het bijna donker en de mist is echt dicht geworden: herfstsoep!

dav

Deze foto zou net zo goed ergens op de Hoge Venen genomen kunnen zijn op een herfstige dag, bij het vallen van de avond… Maar ze is zonet gemaakt in Alkmaar, vanuit ons badkamerraam!

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s