Toch Noord-Holland…

Noord-Holland of Noord-Devon, daar zit toch echt wel wat verschil tussen… Graag had ik jullie de komende twee weken getrakteerd op af en toe verhaal en beeld uit Noord-Devon.

Maar helaas is het toch Noord-Holland gebleven. Twee weken geleden moest er nogal wat sjouwwerk worden verzet want ons tuinhuisje moest helemaal leeg. Nou, dat heb ik geweten. Zondagavond verging ik van de pijn en de diagnose van de fysiotherapeut luidde: stenose met radiculaire pijn wegens overbelaste gluteus minimus. Zware pijnstillers en dry needling waren de remedie. Meer dan 50 meter lopen zat er ruim een week niet in… Werken trouwens ook niet.

Halverwege de afgelopen week, nadat de fysiotherapeut me voor een tweede keer stevig onder handen had genomen, zette het herstel in. Pijnstillers heb ik nog maar af en toe nodig. En vanmorgen reden we naar het Geestmerambacht en ik liep een rondje van ongeveer 800 meter bij de Kleimeer.

Geen Noord-Devon dus, maar Noord-Holland. Geen Ilfracombe helaas, maar Alkmaar… Balen! Maar ik ben ben allang blij dat ik weer een klein stukje kan lopen… Morgen weer – dan een kilometer?? We gaan het meemaken.

De foto’s en verhalen van North Devon houden jullie tegoed. Wat in een goed vat zit, verzuurt niet.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Toch Noord-Holland…

  1. Wat balen dit! Sterkte en beterschap!

Plaats een reactie