Opnieuw naar Diederik

Vorige week was best een sombere week: de zon hebben we niet vaak gezien. Toch gingen we er vrijwel elke dag op uit… Zo liepen we woensdagochtend een rondje in de duinen, vanaf parkeerterrein Diederik, tussen Egmond Binnen en Bakkum Noord. We maakten de blauwe wandeling en die is 7,5 km lang. Daar deden we drie uur over… Als wij eenmaal paddenstoelen (of bloemen of vogels of…) zien, dan valt ons tempo helemaal weg! Hieronder een beeldverslag; de foto’s spreken hopelijk voor zich!

Dit bericht werd geplaatst in Duinen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s