Diederik

Dinsdagochtend, en ik heb zin om erop te gaan. Gisteren was het mooi en zonnig weer maar kwam het er niet van om een flinke wandeling te maken, administratief gedoe hielden me gekluisterd aan de pc en aan de telefoon. Vrouwlief is nog steeds ziek, dus ik ga weer alleen op pad. Ik kies duiningang Diederik als startplaats; dit parkeerterrein ligt tussen Egmond Binnen en Bakkum Noord. Het bos is hier aardig gevarieerd en dus geschikt voor een herfstrondje. Uiteindelijk loop ik ongeveer 5 km. Het voornemen om niet al te vaak op de knieën te gaan voor paddenstoelen, sneuvelt al vrij gauw. Ter compensatie besluit ik elk paadje dat ik niet (goed) ken, in te slaan. En zo wordt het een verrassende wandeling door herfstig bos, over mooie, vaak kronkelende bospaden… en met een aardige paddenstoelenfoto-opbrengst. Geen woord aan toe te voegen, ik laat de beelden spreken!

Dit bericht werd geplaatst in Duinen, Wandelen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Diederik

  1. Ferrara zegt:

    Ik kom hier via Sjannesblog zomaar binnenvallen. Wat een prachtige serie paddenstoelen in een mooi gebied in de buurt.
    Ik las dat je wel met de fotomaatjes wilt meelopen. Misschien handig om te weten, ik sloeg de Mient over omdat ik ook nog langs de Oude Gracht wilde lopen en ik wilde met alle geweld de prachtige panden aan de Nieuwlandersingel laten zien. Maar de Mient is natuurlijk een aanrader. Veel plezier gewenst in onze Prachtstad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s