Opeens is het zover…

Het is me het jaartje wel… Na een kletsnatte winter hadden we een kurkdroog voorjaar en een zomer die deels ‘Hollands’ en deels tropisch verliep. En opeens zijn we in de nazomer terechtgekomen en krijgt het weder herfstige trekjes.

Vanmiddag maakten we nog maar eens een rondje Kleimeer en tot onze verbazing (en ook wel ontzetting) heeft de herfst daar wat ons betreft reeds stevig zijn intrede gedaan… Daarvan getuigen, als ik zo vrij mag zijn, de onderstaande foto’s. Verwacht echter niet alleen felle, warme couleurs d’automne maar ook, eerder knisperend droge, zilverige herfsttonen… Met een zonnetje en wat witte wolkjes erbij zeer fotogeniek.

Op 30 augustus – dat is iets meer dan een week geleden – was er amper een spoor herfst te bekennen… Deze veranderingen hebben zich dus in behoorlijk korte tijd voltrokken!

Dit bericht werd geplaatst in Kleimeer, Wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s