Junkernpfad

Op deze stralende zaterdag rijden we, na een rustige start van de dag, via Marburg naar Schönstadt. Ja ja, we zijn in Duitsland, op bezoek bij dochterlief! Op het programma staat het Junkernpfad, een wandeling om het Junkernwald heen…

Vanaf de grote weg staat de wanderparkplatz goed aangegeven. Vanaf de parkeerplaats lopen we langs een veldweg naar de rand van het bos. De route volgt de bosrand, meestal letterlijk, soms snijdt ze een hoekje velden af en doorkruist ze een stukje bos. Alles bijeen zijn het 9,3 aangename kilometers, precies wat mijn rug goed aan kan…

Dit bericht werd geplaatst in Wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s