Bloeiende heide!

Deze maandag is een grensdag. Het is de eerste dag van de eerste werkweek van het nieuwe schooljaar (de voorbereidingsweek); en het is mijn eerste vrije dag van het nieuwe schooljaar. Dus… na een bezoek aan de chiropractor, die hard werkt om mijn rug weer in orde te krijgen, en een ochtendje rommelen in huis, rijden vrouwlief en ik naar Bergen en parkeren aan het begin van de Zeeweg (De Franschman). Vanaf het parkeerterrein daar maken we een mooie wandeling, ik schat zo’n 8 kilometer. De heide bloeit overal en staat er op de meeste plekken goed bij. De bloeiende heide is zelfs stof voor de journaals, merken wij vanavond…

We zien echter niet alleen bloeiende heide… Met name in het bos staan her en der aardig wat paddenstoelen! We zien o.a. russula’s, boleten, cantharellen, bovisten en natuurlijk tal van soorten die we niet kennen… De herfst is dus ondanks de bloeiende heide ook al een beetje in aantocht!

Hieronder een verslag in foto’s.

davdavdavdavdavsdrdavdavsdrdavdav

Dit bericht werd geplaatst in Wandelen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bloeiende heide!

  1. Bekend gebied en prachtig paars!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s