The Mortal Man

Het is erg vroeg en nog donker als de wekker gaat. Om klokslag half zes trekken we de deur van onze caravan achter ons dicht en vertrekken. Een uur later staan we op de kade in Lochmaddy, klaar om in te schepen.

De overtocht verloopt prettig, het is opvallend rustig aan boord. In Uig rijden we als een van de laatsten van de boot. Via Portree en Broadford rijden we over Skye. Deze keer verlaten we het Eiland van de Mist over de brug.

De reis gaat verder. Speanbridge, Dalwhinnie, Perth, Stirling, Glasgow. Bij Penrith verlaten we de M6 en over de A592 rijden het Lake District in. Langs Ullswater en over de Kirkstone Pass bereiken we Troutbeck (bij Windermere). Het is 20.15 uur als ik de contactsleutel omdraai… Moe maar voldaan melden we ons bij de receptie van The Mortal Man Inn waar we de komende drie nachten zullen verblijven en de stormen meemaken…

We slapen in kamer 14. En eten aan tafel 14. Puur toeval maar wel leuk!

Wat gaan e komende dagen ons brengen? We gaan het meemaken!

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s