Een onverwachts besluit

Er is storm op komst, en niet zo’n beetje ook… Vrijdag zal het al flink te keer gaan en pas in de loop van zaterdagochtend wordt het iets rustiger… De kans dat de ferry service disrupted is, is reëel. Daarom hebben we besloten om de Western Isles eerder te verlaten, en wel morgen…

’s Ochtends doen we de nodige omboekingen en afzeggingen, en ’s middags rijden we nog weer naar de westkust, hier vlakbij, bij het gehucht Cheill Donnain. De buien zijn niet van de lucht maar op wat spray na blijven we gespaard! Het is een mooi afscheid… Eerst nemen we nog een kijkje in de shop van het South Uist Museum waar ik o.a. kaartjes koop met een foto van een corncrake en van een short eared owl (die we een paar keer hebben zien vliegen).

De avond valt. De auto is bijna ingeladen. We hebben hartelijk afscheid genomen van Elisabeth en van de kleine Megan. We gaan zo naar bed want de wekker gaat morgen om 4.45 uur om de boot van 7.15 uur te halen in Lochmaddy; de boot die ons weer naar Uig (op Skye) zal brengen. Destination: The Mortal Man Inn in Troutbeck, Windermere, The Lake District.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s