Wanne

Het menselijk brein werkt toch wel heel bijzonder, de ene automatische piloot is de andere niet… Vanmiddag maakte ik met de zelfontspanner een foto van ons drieën, gezeten op een boomstam. Na deze rustpauze liepen we verder. Na een tijdje greep ik mijn camera, wilde de lensdop van de lens halen en… greep mis. Na enig paniekerig nadenken kwamen we tot de conclusie dat ik de dop vast had laten liggen tijdens de opname met de zelfontspanner. Tijdens die ene minuut zoeken & nadenken greep ik nog wel drie keer tevergeefs naar mijn lensdop… over automatische piloot gesproken. Wat echter ook op de automatische piloot zou moeten gebeuren, namelijk de lensdop na gebruik van de camera weer op de lens plaatsen, dat loopt dus wel eens anders…

Vanmorgen maakten de jongere en de oudere dame een wandeling zonder mij; ik zette mij aan een schoolklus die ik al ruim een half jaar uitstel! Het grijs waarmee de dag begon, werd allengs verdreven en maakte plaats voor een strakblauwe lucht. Na de lunch reden we naar Wanne, via de slager in Grand-Halleux. Vanuit Wanne maakten we een mooie, afwisselende wandeling, eerst richting Hénumont, vervolgens richting Logbiermé en dan weer terug. Het was een fractie kouder dan gisteren maar toch volstonden een trui, een sjaal en een hesje nog steeds.

We reden met de auto terug naar Ennal. Onderweg wilden de twee dames eruit, ze gingen het laatste stukje nog lopen en hoopten – tevergeefs – op een mooie zonsondergang. Mij werd verzocht om alvast de piepers te schillen. Vanavond eten we biefstuk, veldsla en gebakken aardappelen.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie, Wandelen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Wanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s