“Je stinkt naar bier en bloedworst”

Tsja, dat is dus je lot als je een keer bloedworst eet en wegspoelt met een lekker bier, in dit geval de Dubbel van Brouwerij Noordt uit Rotjeknor.

De eerlijkheid gebiedt me overigens om te melden dat de beuling van beenhouwerij Scaldis een beetje tegenviel, te veel bloem gebruikt als bindmiddel, denk ik. Ik verheug me nu al op de boudin van de slager in Grand-Halleux (krokusvakantie voorpret) want die is tóp – een prijswinnaar!

De appeltjes kwamen uit twee ‘bronnen’. Beide waren Elstar, de een vers gekocht bij Appie Heijn, de ander trof ik een tijdje geleden aan op de bodem van m’n rugzak, ik schat dat hij er in heeft gezeten sinds ons weekendje Duitsland in september. Een mooi verrimpeld appeltje was het, en prima van smaak, zo gestoofd.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s