Kleine observaties op een mistige ochtend

Zondag – en net als zaterdag is er voor de ochtend (dichte) mist voorspeld. Zaterdagochtend zitten de voorspellers er naast, het is hooguit grijs en nevelig. Maar vandaag is het wel raak en dus stappen we na een haastig ontbijt in de auto en rijden naar het Vlasgat voor een ommetje Kleimeer… Die ligt er sfeervol bij!

Ook vandaag gaat mijn aandacht vaak uit naar het kleine… Hieronder een reeks foto’s waar ik blij van word & blij mee ben 😊.

Zo’n ommetje als vanmorgen… Je loopt 2 à 3 km op je dooie gemakje (wij zijn dan gemakkelijk anderhalf à twee uur op pad) en als je je ogen open houdt voor alles wat er vliegt, wiegt en groeit en voor het licht en de kleuren om je heen, dan kan mijn dag al niet meer stuk!

Dit bericht werd geplaatst in Kleimeer, Wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s