Naar het winkelcentrum

Vrouwlief heeft een boodschappenlijstje: supermarkt en apotheek. Ik voeg er de bibliotheek aan toe, stap mijn wandelschoenen in en de deur uit. Onze voordeur is lichtelijk gebarricadeerd door een sneeuwophoping. Ik pas maar net door de opening 😂.

Het is stil op straat, ik kom zelfs een hele tijd niemand tegen, op een fietser na die zich met grote concentratie over het prutterige fietspad beweegt… In het park zijn enkele ouders met kinderen aan het sleeën. In de bibliotheek en in de apotheek ben ik alleen. Ook in het winkelcentrum en zelfs in de supermarkt is het opvallend rustig…

Een uur later ben ik weer thuis. We storten ons op de meegebrachte makreel… Straks wil ik nog een rondje lopen… Heerlijk dat winterse weer, zó heurt het.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Naar het winkelcentrum

  1. Rikit zegt:

    Heerlijk om buiten te zijn!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s