Toch gescheiden…

Een paar dagen geleden besloot ik om mijn regenjas maar weer eens aan te trekken. Tot mijn verbazing bleken daar mijn reeds verloren gewaande handschoenen in te zitten… Dat vond ik goed nieuws!

Toen ik donderdag tussen de middag thuis kwam om te lunchen, voelde ik zonder erbij na te denken in mijn jaszakken en merkte dat ik een handschoen kwijt was geraakt! Waarschijnlijk was ze onder het fietsen omhoog geduwd en had ze zich vervolgens overgegeven aan de wet van de zwaartekracht. Op de weg terug naar school keek ik uit en verdomd! bij een brug over een brede sloot zag ik mijn andere handschoen op de grond liggen, een beetje nat geregend maar verder in goeden doen!

Vrijdagmiddag fietste ik na de lunch weer naar school. Opeens viel mijn blik op… een grijze handschoen! Verbijsterd tastte ik in mijn jaszakken en stelde vast dat in geen van beide nog een handschoen zat! Ik raapte de waargenomen handschoen op en kon niet anders dan constateren dat het de mijne was, de linker.

Ik fietste verder, de ogen gericht op de grond maar arriveerde met slechts één handschoen op school. Ook de terugweg legde ik af met de ogen speurend over het asfalt en in de berm… helaas zonder resultaat!

Nu zijn mijn handschoenen hoogstwaarschijnlijk voor goed van elkaar gescheiden. Snik.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s