Off we go!

Het is vakantie en al zeg ik het zelf, deze vakantie is nogal tamelijk helendal buitengewoon verdiend. Het was een hectisch schooljaar en de eindsprint was helemaal heftig! Gisteravond sloten we het schooljaar af met het afscheid van een dierbare collega – het was een rustige, gezellige avond.

Vandaag staat in het teken van een heel ander soort stress: inpak- en vertrekstress namelijk. Maar uiteindelijk rijden we om 10 over 4 ons straatje uit. Via Castricum, waar we nog dag gaan zeggen aan schoonmoederlief, tuffen we naar Hoek van Holland.

Rond half acht rijden we het schip in. Onze hut ligt op de elfde verdieping aan stuurboord. We hebben een buitenhut, leuk, straks kan ik vanuit mijn bed de lichtjes van de Rotterdamse haven zien en van de boten die we passeren.

Scheen de zon nog toen we aankwamen, nu is het buiten grijs en miezerig. Sfeervol, alvast een voorproefje voor onze Schotse vakantie. De komende dagen reizen we in vier etappes naar Stornoway, de hoofdplaats van het eiland Lewis, Outer Hebrides, noordwest Schotland. Een fikse reis. Elke avond slapen we in een volgende B&B. In Stornoway hebben we een appartement gehuurd. We gaan eindelijk naar het geweldige muziekfestival HebCelt: drie dagen Keltisch geïnspireerde muziek!

Maar nu eerst een pint of Murphy’s stout en daarna een hopelijk ongestoorde nacht aan boord van de Stena Hollandica…

We’re off!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Off we go!

  1. Ik kan me iets voorstellen bij die heftigheid aan het eind van het schooljaar. Kwam je naam tegen in de krant. Maar nu kun je alles van je afgooien en genieten maar!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s