Souvlaki jaja

Hier zitten we dan, op meer dan 2000 km van huis, knal zuid(oost). Om kwart over acht ging de zon onder (in Nederland is het dan nog maar kwart over zeven…). Intussen loopt de klok richting tienen, we zijn neergestreken op een verwarmd terras aan de haven van Navplion en hebben souvlaki besteld. En een glas retsina natuurlijk!

Vanmorgen hadden we een mini pre-pasenontbijt met dochterlief die de paasdagen zonder ons doorbrengt in Alkmaar. Nooit bij stilgestaan (wel geweten!) dat de meivakantie in het paasweekend begon… Daarna gingen we naar Schiphol en namen het vliegtuig naar Athene. Met een huurauto reden we naar Navplion.

In Navplion blijven we drie nachten. Het ziet er een mooi, aardig stadje uit – was in de 19de eeuw gedurende enkele jaren de hoofdstad van het van de Turken bevrijde vrije koninkrijk Griekenland. In de omgeving is genoeg te zien om hier een week te blijven…

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Souvlaki jaja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s