De laatste wandeling

Vandaag laten we de auto lekker staan en vertrekken we vanuit ons huisje, Les Bouleaux (De Berken). Bij het Croix Jean Giet pikken we de GR571 op. Via Le Monti, een voormalig dierenpark, dalen we af naar Hourt en steken de Salm over. We volgen de GR571 een heel stuk richting Vielsalm, echter halverwege gaan we rechtsaf de bossen bij Farnières in. We hebben geen strak plan, we kijken waar het mooi is of waar het op de kaart interessant lijkt. We kiezen ook vooral rustige wegen en paden in de hoop groot wild te zien. IJdele hoop… al zien we vandaag veel sporen, meer dan de afgelopen week… Net voor we het bos uitgaan, hebben we toch nog een gelukje, een hert schiet weg en we vangen zowaar een glimp of twee op. We wandelen terug naar Hourt en klimmen naar Ennal. Onderweg komen we een Belgische militair tegen met volle bepakking, hij is al bijna 48 uur onderweg en heeft er 100 km opzitten. Dat is ongeveer even veel als wat wij de afgelopen week hebben gelopen! Petje af voor den Belgische armée!

Wat een prachtige dag om de vakantie mee te eindigen! Morgen rijden we naar huis. Onderweg brengen we een bezoek aan onze moeders, dus van hier naar Antwerpen en van Antwerpen naar Castricum en dan naar Alkmaar… Op naar de volgende vakantie!

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie, Wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s