Lentebenen

De eerste lange wandeling die ik na de ‘winterstop’ maak, vind ik altijd zwaar. Het lijkt wel of de interne temperatuurregeling nog in de winterstand staat. Ik slaag er niet in om de juiste kledingcombinaties te maken en dat resulteert meestal in okselgeklots en lentebenen…

Vandaag was het niet anders – en dan werkten landschap en weer ook niet mee… Barney en ik reisden met trein en bus naar Otterlo en wandelden, na het degusteren van een streekbier, door het Park Hoge Veluwe over het Trekvogelpad door saaie ( vooral dennen)bossen onder een strakgrijze lucht naar Hoenderloo. In de verte zagen we het Kröller Müller museum liggen, we kwamen langs het gesloten want in verbouwing zijnde bezoekerscentrum en aanschouwden het verstilde, ietwat sombere jachtslot Sint Hubertus.

Onderweg passeerden we een mooie beeldengroep van Henri Moore.

We konden pas om 20 uur terecht op ons adresje van Vrienden op de Fiets, dus gingen we eerst eten in restaurant Deelerhof… En nu liggen Barney en Fred broederlijk naast elkaar in een groot tweepersoonsbed… Eens kijken wie er vannacht het hardst snurkt!

Dit bericht werd geplaatst in Wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s