Pizzaaa!

In 2001 verkaste ik, sinds ik in Alkmaar woonde, voor de derde keer van school. Na zes jaar Nicolaas Beetsschool vertrok ik naar Teun de Jager in Schoorl. Dat is dus 17 jaar geleden…

Sinds mijn vertrek van de school in de Bergermeer ben ik elk jaar met twee collega’s uit eten geweest, op één keer na denk ik dat we altijd in Portofino een pizza hebben gegeten. O nee, in het begin gingen we ook nog wel eens ergens anders eten, het moest bij voorkeur lekker én goedkoop zijn. En in het begin gingen we geloof ik ook wel eens vaker dan één keer uit eten…

Vanavond gingen we weer… Voor het laatst met zijn drietjes. Volgend jaar dus verder met zijn tweetjes… Ook goed.

Op weg naar huis liepen we door het mooie Alkmaar… De maan stond hoog in de nacht en hield een oogje in het zeil.

Dit bericht werd geplaatst in Mijmeringen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s