Dubbelgangers…

Na de korte nacht van gisteren volgde een lange nacht die het slaaptekort dat ik had ervaren door een vroege wegbrengactie naar het station, weer heeft weggewerkt. Er stond een verse werkdag voor de deur. Ik fietste naar school en werkte. Toen ik klaar was met werken, stopte ik en stapte weer op de fiets. Ik fietste naar de stad. Ik moest een paar boodschappen doen. Eerst zag ik een oud-collega van Teun de Jager fietsen, maar hij was het waarschijnlijk toch niet. Toen zag ik een medewerkster van de bibliotheek fietsen, maar ze was het denk ik uiteindelijk toch niet. Toen passeerde ik een moeder van school, maar achteraf geloof ik dat de vrouw die ik zag geen moeder van mijn school was. Ik was in de stad aangekomen en ik deed de boodschappen die ik moest doen. Ik fietste terug naar huis. Ik fietste door de Bergermeer en kwam de moeder van een oud-leerling tegen. Ik zei: “Hoi!” De vrouw keek me aan met een blik die me duidelijk maakte dat ze me niet kende. Ze was vast niet de moeder van die oud-leerling.

Allemaal dubbelgangers gezien. Bijzonder want ik fietste gewoon naar de stad om een paar boodschappen te doen. Mijn dag kan niet meer stuk!

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dubbelgangers…

  1. M.van Erk zegt:

    Een heerlijk stukje proza om vanochtend de dag mee te beginnen.Werk ze vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s