En route

Iets over half zes vanmorgen reden we onze straat uit. Nu liggen we in een hotelkamer in het centrum van de prachtige stad Troyes… Zo vinden wij het goed.

Over snelwegen suisden wij door Nederland en België, vanaf Charleroi reden we vooral over gewone wegen zuidwaarts. In Rocroi stopten we voor een kopje koffie in een klein barretje en voorbij Châlons-en-Champagne lunchten we aan de rand van zonovergoten akkers. Nadat een flitspaal ons te grazen had genomen, kwam het nieuws weer in mijn bewustzijn dat je op de Franse départementales niet harder meer dan 80 km/h mag…

Troyes is een oude stad met veel vakwerkhuizen, leuke straatjes en pleinen, mooie kerken en gezellige terrasjes, bars en restaurants. Onze keuze voor het avondeten viel op Au Flexi Troyen in de Ruelle des Chats: lokaal en vers, en lekker!

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op En route

  1. O Normandië. Ben benieuwd waar de reis naar toe gaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s