Music maestro

Daarnet was Yannick Hiwat bij De Wereld Draait Door. Ja, DWDD is weer begonnen en als er niets bijzonders te doen valt en ik wil ff chillûh dan hang ik vanaf zeven uur drie kwartier op de bank… Hoewel de vaart er sinds vorig jaar bij de DWDD wat uit is en ik bij lange sport-items gewoonlijk afhaak, valt er elke uitzending wel wat interessants te vernemen.

Daarnet was Yannick Hiwat bij De Wereld Draait Door. Ik had nog nooit van deze jongeman gehoord maar ik ben meteen gek op hem. Hij straalt energie, muziek, vitaliteit, creativiteit en blijdschap uit, en ook ernst, professionaliteit en betrokkenheid – om er maar eens een paar termen tegenaan te gooien. En hij heeft een boodschap… Mooi is dat. Als iets op de televisie mij kan ontroeren, dan is dat wel het enthousiasme van jonge mensen die hun hart volgen en met passie ergens helemaal voor gaan. Daarom kijk ik stiekem ook wel af en toe naar The Voice…

Yannick zei één zinnetje dat me opviel en ontzettend blij maakte: “Muziek… er is al zoveel muziek geschreven maar ook nog niet geschreven!” En hij straalde.

Yannick Hawit

Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s