Towards the end…

Onze Schotse vakantie loopt ten einde. Northumberland en The Scottish Borders, Islay en ten slotte Arran… Vier weken. Ruim vier weken. 1/12 deel van een jaar. De tijd vloog voorbij. Wat hebben we genoten van alles wat we hebben gezien, gedaan, meegemaakt. Van het weer. Wat heerlijk, dat Schotse klimaat, geen dag hetzelfde, en er zijn dagen dat zelfs geen uur hetzelfde is.

Afsluiten op Arran is bijzonder. Het is een eiland waar we al relatief vaak zijn geweest. We kennen er mensen. Het voelt een beetje als thuis komen. Arran is Schotland in miniatuur, zeggen ze. Het heeft alles, van stranden tot pittige bergen. Een brouwerij en een distillery. Een kaasmakerij. Alleen geen zalmindustrie, wat je bij veel andere eilanden wel vindt… Afgelopen week hebben we zowel bekende plekjes bezocht als nieuwe ontdekt…

Hieronder een foto van de Glen Rosa. Het allereerste vakantiehuisje dat we ooit samen boekten, Els en ik, was Cir Bheag in de Glen Rosa. Vanmiddag zaten we er weer aan de thee. Bij Iain and Lavinia, die er nu zelf wonen. Een mooie afsluiting.

Morgen verlaten we Arran. We hebben nog een tussenstop in de Yorkshire Dales en dinsdag zijn we weer thuis.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Towards the end…

  1. Helaas, aan alles komt een eind. Hopelijk weer goed bijgetankt voor een nieuw schooljaar. Goede reis naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s