Different style of stile

Hoe je het in goed Nederlands zegt, weet ik niet zo zeker… een overstapje? een overstaphekje? In het Engels noemen ze het een stile. Je komt ermee van de ene wei in de andere, of van de weg in de wei, of van de wei op de weg, of van het veld in de wei, enz. enz.

Je hebt stiles in allerlei soorten en maten. Soms is het een spleet in een muurtje waar je je doorheen moet wurmen. Soms vormen uitstekende stenen een soort trap om over de muur heen te klauteren. Je hebt ook ladder stiles, vaak geplaatst om zonder kleerscheuren een (prikkel)draad over te klimmen. Soms zijn het poortjes. En vanmorgen trof ik deze stile, eentje van een geheel nieuwe soort: ik heb ‘m basket stile gedoopt. Really a different style of stile!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Different style of stile

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s