Brewpub

Ook vandaag reden we weer over kleine weggetjes en zochten we het randje van Northumberland op. Op de kaart vonden we de letters PH bij een piepklein gehucht met de lange naam Low Newton by the sea. Wetende dat PH staat voor public house zijnde een pub, dachten we daar lekker fish and chips te kunnen gaan eten.

Helaas worden er in The Ship Inn op zondag, maandag en dinsdag geen meals geserveerd. Dat was pech. Echter… The Ship Inn blijkt zijn eigen bier te brouwen! Daarvan heb ik toch maar een half glaasje gedronken: Sea Dog, een smoked porter. Ik had er wel een lamskoteletje bij willen proeven…

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s