Knipsel

Ik mag graag een foto maken. Zeg maar rustig dat ik véél foto’s maak. Ik ben er wel van overtuigd dat er veel mensen zijn die nog heel veel vaker dan ik zeer veel meer foto’s maken. Dat zijn er dan echt heel, heel veel.

Ik heb Photoshop 9.0 op mijn laptopje en op mijn PC thuis staan. Daarin werk ik graag met het artistieke filter knipsel. Dat doet me denken aan van die oude affiches waarbij zeer deskundig met kleurvlakken wordt gewerkt zonder dat er veel detail verloren lijkt te gaan en met tegelijkertijd een versterking van de zeggingskracht.

Zowel PC als laptopje zijn aan vervanging toe. Dat betekent zeer waarschijnlijk dat ik ook afscheid zal (moeten) nemen van mijn vertrouwde Photoshopversie. Ik hoop dat in de nieuw(st)e Photoshop ook het artistieke filter knipsel zit!

P1050154 knipsel 72

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s