Vier is teveel

Na het ontbijt zat ik in de woonkamer te wachten op het BBC weerbericht. In het nieuws was er een item over het gebruik van smartphones en tablets gedurende vakanties. Ik keek onmiddellijk naar buiten en zag een mus landen op een overhangende braamrank. Een tweede mus kwam er bij zitten en een derde volgde al gauw. De rank zwiepte vervaarlijk op en neer. Nummer vier kwam er ook nog bij zitten maar dat was teveel van het goede. De vier mussen vlogen op en weg.

Ik greep naar mijn smartphone en schreef meteen dit stukje.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s