Tijd…

Tijd. Is er eindeloos veel. En toch ervaar ik dat vaak anders. Tijd vind ik schaars. Ik wil zoveel dingen doen… Maar er moet zoveel en dat… kost tijd. En ik verspil tijd omdat ik soms de energie niet heb om… dát te doen waarvan ik denk dat ik het wil doen. Of moet doen, anders gezegd: aan mezelf verplicht ben. Dat is een ander moeten dat die eerste moet. Die gaat meer over werk, verplichtingen, …

Nu heb ik vakantie en in principe heb ik dus een zee van tijd. En dus ga ik weer op mijn weblog schrijven. Heb er zin in. En tijd voor… Alleen is de internetverbinding hier zo slecht dat plaatjes uploaden niet lukt.

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tijd…

  1. Leuk Rik! Vakantie = vrijheid! Dus jezelf niet te veel opleggen. Je hoeft alleen te doen, waar je zin in hebt!! Genieten!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s