Herbstfarben in Deutschland

De herfstvakantie zit erop. Een bedroevende vaststelling. Gelukkig zijn er de herinneringen aan een heerlijke wandelweek in Duitsland. We huurden een huisje in het kleine dorpje Gräfendhron, gelegen in de vallei van de Dhron in de Hunsrück, en op tien minuten rijden van de wijngaarden in de Moezelvallei… Qua weer hadden we een saaie week: veelal grijs weer en een paar miezerbuitjes zetten de toon, maar áls de zon er even door kwam dan… dan spatten de herfstkleuren er vanaf!

De foto’s die ik hieronder plaats, heb ik gemaakt met mijn telefoon. Omdat mijn telefoon fletse kleuren geeft, haal ik de foto’s door een HDR-filter, waardoor ze gaan knallen (zelfs saaiweerfoto’s zien er dan zonnig uit). Dat gaat wel ten koste van de scherpte, maar het geeft ook een wat apart sfeertje…

Hunsrück und Mosel 01Hunsrück und Mosel 02Hunsrück und Mosel 03Hunsrück und Mosel 04Hunsrück und Mosel 05Hunsrück und Mosel 06Hunsrück und Mosel 07Hunsrück und Mosel 08Hunsrück und Mosel 09Hunsrück und Mosel 10Hunsrück und Mosel 11Hunsrück und Mosel 12Hunsrück und Mosel 13

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie, Wandelen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Herbstfarben in Deutschland

  1. Sjannes zegt:

    Sprookjesachtig…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s