Kusmi tea

Vorig weekend maakten we een stadswandeling in Zwolle, dat lag te glimmen onder een stralend aprilzonnetje. We parkeerden net buiten de singel en liepen de stad in door de prachtige Sassenpoort. We hadden meteen keuze uit verschillende mooie straatjes en kozen voor de Sassenstraat. Voor we er erg in hadden, waren de dames verdwenen in een winkelpand. De heren volgden. We waren aanbeland in Het Hanze Huis, een winkel die zich specialiseert in producten die gemaakt worden door oude Europese familiebedrijven. Bij voorkeur is er ook een link met grote Europese handelscentra – je winkel staat niet voor niets in een Hanzestad!

Het Hanze Huis 02

Op de schappen stonden allerlei lekkernijen opgestapeld: van chocolade tot olijfolie, van vis-in-blikjes tot limonadesiroop. De meeste producten waren voorzien van nostalgisch ogende verpakkingen en/of etiketten.

Het Hanze Huis 01

Ik liet me – met veel plezier overigens – verleiden tot het aanschaffen van een heerlijke Russische theemengeling van het merk Kusmi: TRAKTIR. “Black tea and a smoky taste blend harmoniously in Traktir. Citrus fruits add tangy notes and spices give it a warm flavour – a perfect blend. We suggest to enjoy this tea during the afternoon.
Main flavour : Citrus fruit and smoky notes.” Een heerlijke thee, kan ik je verzekeren!

Voor informatie over Kusmi tea kun je hier klikken.

Kusmi tea Traktir

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s