Sinterklaas

De Sint en zijn gevolg zijn weer naar warmere oorden vertrokken… Ik zou er vandaag wat voor geven om mee te mogen!

Op 5 december bezocht de Goedheiligman onze school. Zoals gewoonlijk verliep zijn aankomst niet helemaal gladjes, want de Pakjespiet was zoek. En de Pakjespiet hebben we toch echt wel nodig, want die brengt natuurlijk alle pakjes mee voor de lieve kindertjes van mijn school. Afijn, na wat heen-en-weer-geren in het dorp bleken Sint en zijn pieten elkaar toch getroffen te hebben en kwamen zij in een heuse Citroën Mehari aanzetten.

Image

Het gezelschap uit Spanje werd vrolijk toegezongen door jong en oud, en vervolgens zocht iedereen de warmte en de luwte op van de school. Na enig ‘herstelwerk’ aan de pieten, betraden de Goedheiligman en zijn knechten de speelzaal, waar de kinderen van de onderbouw vol spanning zaten te wachten.

Image

Het werd daar een gezellig feest! Later bezocht Sinterklaas ook nog de bovenbouwgroepen. En ten slotte had de kindervriend nog een verrassing in petto: hij verklaarde ons officieel tot een heuse ‘iPad-school’.

Image

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

Een reactie op Sinterklaas

  1. Sjannes zegt:

    Wat leuk….ipadschool!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s