Lijnen spelen

Vanmorgen voelde ik me zo duf als een … (naar eigen voorkeur in te vullen door de lezer). Ik schreef het toe aan enig zuurstoftekort en besloot een wandelingetje te maken from the doorstep, zoals de Engelsen dat zeggen. Niks auto of fiets, gewoon de benenwagen!

Hieronder een fotoverslag. Tijdens de wandeling lette ik bij het maken van de foto’s op het lijnenspel der dingen. Het contrast tussen de man made lijnen en het lijnenspel der natuur. Voor mij gaat foto’s maken natuurlijk over kleuren, maar meer nog over lijnen, geloof ik, want ik zie overal wel de lijnen spelen!

2vlotbruggen 012vlotbruggen 022vlotbruggen 032vlotbruggen 042vlotbruggen 052vlotbruggen 062vlotbruggen 072vlotbruggen 08

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s