Vlaggen…

… is het weekthema van Stuureenfoto. Ik geloof niet dat ik iets met vlaggen heb, al probeer ik op vakantie wel eens een foto te maken van de vlag van het land waar we verblijven, kwestie van wat materiaal te verzamelen voor het fotoboek dat volgt op een vakantie… Dat zijn echter geen boeiende foto’s. Of laat ik het zo stellen: ik kon niet meteen een boeiende vlaggenfoto vinden in mijn gigaverzameling.

Twee associaties met vlaggen… 1) Hij heeft ‘m flink vlaggen = hij is behoorlijk dronken – geen beelden; 2) Hij loopt te vlaggen = hij loopt met zijn hemd uit zijn broek (en dat is dan niet de bedoeling) – geen beeld.

Ik had het al bijna opgegeven, en opeens kwam ik deze foto tegen in mijn collectie: de beste bakker van ‘s-Hertogenbosch (zo vertelde althans de meneer die je op de foto ziet en die op zijn vrouw stond te wachten, die even later met volle tassen de winkel verliet!), met aan weerszijden van de deur de vlag van die prachtige Brabantse stad…

Vlaggen in Den Bosch????????

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s