Waiting for a train

In tegenstelling tot velen van mijn soortgenoten, vind ik wachten meestal helemaal niet erg. Ik neem graag de tijd voor iets en ben graag op tijd. Een trein of een bus missen omdat ik te laat van huis vertrek, is not done! En dus breng ik een deel van mijn leven wachtend door, genietend van het niks doen en het om me heen kijken zonder dat er verder iets moet (dat zijn overigens wel ideale momenten om een geurige pijp op te steken, maar dat mag jammer genoeg niet meer op veel plaatsen…). Ik wil hier wel aan toevoegen dat het wachten in Nederland (en wellicht in veel westerse landen waar efficiency het woord is dat managers drijft – klantvriendelijkheid staat alleen in de folders!) steeds minder aantrekkelijk wordt, zeker in de winter, als je op een tochtig perron of in een onverwarmde wachtruimte bescherming zoekt tegen de ijzige kou…

De foto die ik vandaag gebruik voor het thema van Stuur een foto, is alweer enkele jaren geleden genomen, in het nieuwe Centraal Station van mijn geboortestad. Terwijl je staat te wachten, kun je dus ook foto’s maken… Mag, moet niet!

Wachten op de trein

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

2 reacties op Waiting for a train

  1. Sjannes zegt:

    Ik had hetzelfde idee. Je bent me net voor!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s