Strandhuisjes

Nee, vanmiddag is het niet bepaald weer om lekker op het strand te gaan zitten bij een (je) strandhuisje. Het is grijs en koud en nat en winderig. Als je gezond bent, is dit wel lekker weer om – goed ingepakt – te gaan uitwaaien op het strand. Om dan vervolgens verkleumd en met gevoelloze neuspunt een strandtent in te duiken en aan de warme chocomel of aan de glühwein te gaan…

Vandaag is dit niet aan mij besteed. Mijn neus loopt als een kraan en mijn hoofdholtes doen volop hun best om niet te ontsteken. Ik blijf dus binnen en heb naast me een grote pot thee, een potje Vicks VapoRub en een doos tissues staan!

De aanleiding om over strand(huisjes) te beginnen is de ‘opdracht’, nee… het thema van Stuur een foto deze week: herhaling. Op de onderstaande foto herhalen de strandhuisjes zich… en toch is geen een ervan hetzelfde. De foto is gemaakt in Southwold (Suffolk coast) in 2011. Het was een frisse, winderige dag, en toen ik eenmaal in Southwold was, heb ik in een gezellig theehuis een afternoon tea genoten. Die had ik wel verdiend, vond ik.

Herhaling

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic) en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Strandhuisjes

  1. KnutzEls zegt:

    Gelukkig verbeterde je, want opdracht klinkt zo dwingend 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s