Verlaten

Laat me niet alleen… verlaat me niet! De muren van dit huis moeten dit ooit stemloos geschreeuwd hebben… Het huis staat op een afgelegen plek op het Schotse eiland Islay. Het is verlaten, het ligt verlaten… Het is een leegstaande boerderij en draagt de welluidende naam Killinallan, vernoemd naar het verderop gelegen Killinallan Point.

Het huis kijkt uit over Loch Gruinart, een zeearm en vogelreservaat op het Schotse eiland Islay. Het is daar een rustige hoek van het eiland. Wij maakten een lange wandeling en kwamen niemand tegen. Dit soort verlatenheid trekt mij…

Killinallan House

Dit bericht werd geplaatst in stuureenfoto (v/h take-a-pic). Bookmark de permalink .

Een reactie op Verlaten

  1. Prachtige foto! Fijn, dat je weer kunt bloggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s