Een nieuw begin: Tsjiess… mijn nieuwe weblog!

Weblog.nl stopt ermee. Dat betekent helaas het einde van cheese.weblog.nl. Maar ik ga verder… De naam cheese is blijkbaar populair, ik moest dus iets anders verzinnen. Het is Tsjiess geworden: http://tsjiess.net.

Tijd dus voor een nieuw weblog. Of is het een nieuwe weblog? Genootschap Onze Taal biedt het antwoord. Is het de weblog of het weblog? Het is allebei juist; het woord weblog kan zowel het lidwoord de als het lidwoord het krijgen. De weblog lijkt vaker voor te komen. En dus ga ik voor de mannelijke variant: .

De aanleiding voor de keuze voor een .net domeinnaam, was een stukje op wikipedia. ‘net’ staat voor ‘njet’ (Russisch): niet, geen. Geen cheese meer dus…

Net als op mijn vorige weblog, zal ik af en toe een stukje schrijven over gebeurtenissen die ik meemaak, zaken die me bezighouden, gedachten die me raken, beelden die me bijblijven… en die ik met de wereld wil delen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een nieuw begin: Tsjiess… mijn nieuwe weblog!

  1. heleen zegt:

    Fijn dat je er weer bent, maar nu kan ik die leuke plekjes waar jullie geweest zijn niet meer opzoeken. Soms schrijf ik een plaatsje of B and B op in mijn “nognaartoeboekje” !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s